Pupil van de Week Nina KleinAltior 1 - ODC 1
Zondag 20 oktober stond voor Altior 1 de laatste buitenwedstrijd, voordat de zaalcompetitie gaat beginnen, op het programma.Het was de inhaalwedstrijd tegen ODC 1 uit Heusden/Asten. Een belangrijke wedstrijd waarbij Altior wederom 2 punten kon pakken

om goede zaken te blijven doen in de Topklasse. De ploegen begonnen de wedstrijd redelijk gelijk op. Er werd aan beide kanten flink wat verdedigende druk gegeven waardoor er de eerste helft van de wedstrijd weinig doelpunten vielen.
De pupil van de week Nina Klein zag dat Altior wat felheid miste en vooral de focus op de afronding. Zo ging de ploeg met 4-1 de rust in.Altior kwam sterker de kleedkamer uit , was ineens feller en won meer duels. Hierdoor kon de score van Altior worden uitgebouwd.
Zo won Altior 1 de wedstrijd met 10-4. Door deze overwinning staat Altior voorlopig op de eerste plek in de Topklasse. Op naar het zaalseizoen waarin Altior uit komt in de Hoofdklasse. Hopelijk kunnen ze deze goede reeks ook daar laten zien. Dus alle supporters zijn dan weer welkom in sporthal de Zaert. Totdan !!
Altior 6 - De Korfrakkers 6 Uitslag: 5-12
JES/Klick’15 MW1 - Altior MW1 Uitslag: 4-12
SVOC’01/United A1 - Altior A1 Uitslag: 18-6
De Korfrakkers B1 - Altior B1 Uitslag: 4-10
VMS’21 C2 - Altior C1 Uitslag: 6-2
Altior E1 - BMC E3 Uitslag: 3-12
Altior E4 - De Korfrakkers E6 Uitslag: 11-1
Voor meer nieuws, filmpjes, het programma en eventuele verslagen kijk gerust op onze facebookpagina of www.altior-korfbal.nl