Melderslo 1 Altior 1Zondag 13 oktober reisden de dames van Altior af naar het Limburgse Melderslo. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, aangezien beide ploegen evenveel punten hebben. De eerste helft ging het gelijk op en ging Altior rusten met een kleine voor-sprong van 5-6.

Altior kwam sterk uit de rust en maakte binnen 15 minuten het verschil met name enkele prachtige afstandsschoten waardoor Altior verder uitliep. Hierdoor kon Melderso niet meer aanhaken en werd uiteindelijk de wedstrijd
afgefloten met een eindstand van 7-13 op het scorebord. Zondag 20 oktober speelt Altior 1 de laatste buiten wedstrijd tegen ODC 1 om 14:30 uur aan de Droevendaal. Alle support is nodig om nog 2 punten te kunnen pakken om de koppositie over te nemen in de Topklasse voordat de zaalcompetitie weer gaat beginnen. Dus hopelijk zien we jullie dan !!

Altior 1 - DAKOS 1 Uitslag: 7-9 (bekerwedstrijd)
Melderslo 2 - Altior 2 Uitslag: 8-7
Astrantia/ONA 2 - Altior 3 Uitslag: 9-7
Springfield 3 - Altior 4 Uitslag: 4-4
Altior 5 - De Korfrakkers 5 Uitslag: 14-12
Altior 6 - Rooi 3 Uitslag: 12-12
Altior MW1 - DAW Schaijk MW2 Uitslag: 6-5
Olland MW1 - Altior MW2 Uitslag: 6-7