Korfbal

altior nieuw logoKVC 1 - Altior 1
Zondag 2 juni stond, na het kampioenschap van de vorige wedstrijd, de laatste wedstrijd van het seizoen op de plan-ning voor Altior 1. Zij reisden af naar Hoogeloon voor de wedstrijd tegen KVC.

Altior begon goed aan de wedstrijd door snel wat doelpunten te scoren. Zo kwamen ze op een voorsprong van 0-4. KVC werkte hard om terug te komen in de wedstrijd. Zij kwamen ook tot scoren en zo gingen de dames met 3-5 voorsprong de rust in. Altior verloor de focus in de tweede helft en daar maakte KVC gebruik van. Zij kwamen terug in de wedstrijd en maakte het nog spannend voor Altior. Gelukkig konden de dames van Altior de punten mee naar huis nemen met een eindstand van 8-10.
Prinses Irene 2 - Altior 2 Uitslag: 10-11
Be Quick 4 - Altior 3 Uitslag: 5-10
Altior 4 - De Korfrakkers 3 Uitslag: 11-8
Sportclub Loosbroek 2 - Altior 5 Uitslag: 9-5
Altior MW1 - SCMH MW1 Uitslag: 10-6
Swift A1 - Altior A1 Uitslag: 6-8
De Peelkorf B1 - Altior B1 Uitslag: 11-6
Altior B2 - Prinses Irene B2 Uitslag: 9-9