Altior 9 16SVOC’01/United 1 - Altior 1 Uitslag: 9-16
Zondag 8 oktober was Altior afgereisd naar Oirlo voor de wedstrijd tegen SVOC/United. Het was een belangrijk wedstrijd voor Altior, aangezien de dames de koppositie wilden behouden. Altior begon scherp aan de wedstrijd met veel doelpunten.

De kansen werden goed benut, waaronder veel afstandschoten. SVOC/United had moeite om onder de druk van Altior uit te komen en ze gingen met 3-9 de rust in. In de tweede helft had Altior meer aanvallen nodig om tot scoren te komen en SVOC/United kwam zelf wat meer tot scoren. Altior bleef het goede aanvalsspel doorzetten en won de wedstrijd met 9-16. Aankomende donderdag 12 oktober speelt
Altior 1 om 20:00 de bekerwedstrijd tegen DDW 1 aan de Droevendaal in Heeswijk-Dinther. Alle support is welkom!

De Korfrakkers 2 - Alti or 2        Uitslag: 9-4
SCMH 2 - Altior 3                       Uitslag: 14-13
Springfield 1 - Altior 4                 Uitslag: 10-6
Sportclub Loosbroek 3 - Altior 5 Uitslag: 8-8
Altior 6 - Rooi 4                          Uitslag: 10-13
Altior MW1 - Flash MW2           Uitslag: 12-7
Flash MW1 - Altior MW2 U        Uitslag: 6-7
Rosolo A1 - Altior A1                 Uitslag: 10-6