altior sept 22ODC 1 - Altior 1                                                  Uitslag: 5-5

Op een regenachtige 18 septemberzondag vertrok Altior 1 naar het ook regenachtige Ommel voor de wedstrijd tegen ODC 1. Altior was vastbesloten om de punten mee naar Heeswijk-Dinther te nemen.

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd en ging het gelijk op. Het werd 1-1, vervolgens 2-2 en met een stand van 3-3 ging Altior de de rust in.

De dames van Altior stonden verdedigend erg sterk, maar aanvallend was het zoeken naar de juiste kansen. Het weer zat niet mee waardoor het gooien, vangen en het lossen van afstandschoten moeilijk was. Wel bleef Altior hard werken voor elke bal en elke rebound. In de tweede helft bleef het gelijk opgaan. De laatste 5 minuten kreeg Altior een stip mee, die werd benut!

We stonden met 4-5 voor. Helaas kreeg ODC in de laatste minuut een vrije worp mee die zij vervolgens scoorden.

Eindstand van de wedstrijd: 5-5.

Altior kijkt uit naar de volgende wedstrijd, klaar om 2 punten te pakken en wel op zondag 25 september thuis tegen ONA 1 om 15:00 uur. Publiek is weer welkom op het korfbal-sportcomplex aan de Droevendaal om de dames aan te moedigen!

DAKOS 2 - Altior 2                                              Uitslag: 5-8

Rooi 2 - Altior 3                                                  Uitslag: 6-7

VMS’21 5 - Altior 4                                            Uitslag: 3-9

Altior 6 - Be Quick 5                                          Uitslag: 8-10

Altior MW2 - De Korfrakkers MW2                Uitslag: 6-5

Altior A1 - SVOC’01/United A1                       Uitslag: 16-7

Altior A2 - VMS’21 A1                                       Uitslag: 3-12

VIOS/Spes B1 - Altior B1                                  Uitslag: 5-1