Altior 3 10Rooi 1 - Altior 1                                                  Op zondag 3 oktober stond er voor het vaandelteam van Altior een belangrijke pot bij KV Rooi in St-Oedenrode op het  programma. Of het nou aan de regen ligt of een andere oorzaak heeft, al snel is duidelijk dat beide ploegen zeer moeizaam tot scoren kunnen komen. Met een 2-2 ruststand en een 6-4 eindstand trekt Altior aan het kortste eind.

A.s. zondag 10 oktober staat om 13 uur een thuiswedstrijd tegen DDW uit Hooge Mierde op het programma, een feestelijke dag, want we openen dan ook onze nieuwe kunstgrasvelden.

Alle seniorenteams spelen die dag hun thuiswedstrijd. Vanaf 10.00 uur. Tot dan !!!

De 4e competitie wedstrijd.

Altior speelde tegen een ploeg die ze nog niet kende. Het ging met goeie energie de wedstrijd in en al snel stond het 1-0. Begin van de wedstrijd was Altior sterk en liet het de tegenstanders weinig spelen. Toch werd het 1-1  via, zoals wij het noemen, een cadeautje van de scheidsrechter. Altior kwam terug en maakte mooie kansen. Het ging de rust in met 8-1. Na de rust liep het bij Altior niet meer soepel en maakte het de kansen niet af. De verdediging was sterk en liet geen doelpunten door in de gehele tweede helft. Bij Altior duurde het lang voor er weer een doelpunt viel. In de tweede helft maakten ze er namelijk ook maar 3. Eindstand van de wedstrijd 11-1.

Korloo A1 - Altior A2                         Uitslag: 4-11

Altior B1 - De Peelkorf B1                 Uitslag: 5-15

Korloo B1 - Altior B2                          Uitslag: 9-2

DAW Schaijk C1 - Altior C1               Uitslag: 1-10

DAW Schaijk C2 - Altior C2               Uitslag: 6-1

Prinses Irene D2 - Altior D1              Uitslag: 2-18

Altior E1 - Prinses Irene E1               Uitslag: 11-1

Altior E2 - De Korfrakkers E3           Uitslag: 0-8