Pupil van de week Suze CollartAltior 1 - Rosolo 1
Zondag 19 september, het vaandelteam van Altior mag eindelijk weer aantreden in de Topklasse. Het Reuselse Rosolo komt op bezoek in Heeswijk-Dinther, wat meteen een pittige wedstrijd belooft. De pupil van de week Suze Collart zag dat de geelzwarten scherper aan de wedstrijd begonnen en op een 0-2 voorsprong kwamen.

Gelukkig wordt de thuisploeg snel wakker om weerstand te kunnen bieden. Een gelijk opgaande wedstrijd ontstaat, waarbij Altior verzuimt opgelegde kansen te scoren. Met een ruststand van 2-4 kan de wedstrijd nog alle kanten op. Helaas lukt het ook in de tweede helft niet om dichterbij te komen en de eindstand is 5-7. Zondag 26 september spelen de dames in Velden tegen Swift, een wedstrijd waar meer doelpunten mogen vallen dan vandaag.Kijk op www.altior-korfbal.nl  voor het wedstrijdschema.
Altior 2 - Rosolo 2 Uitslag: 8-13
KVC 2 - Altior 3 Uitslag: 10-11
Prinses Irene 4 - Altior 5 Uitslag: 12-10
Rooi 3 - Altior 6 Uitslag: 7-14
Prinses Irene MW2- Altior MW2 Uitslag: 2-7
HBSV A1 - Altior A1 Uitslag: 8-24
Altior A1 moest uit tegen HBSV. Het was een club die wij als nog team niet kende. Bij de start van de wedstrijd was Altior heel sterk, al na 19 minuten stond het 0-14. Ze creëerden mooie kansen. HBSV had weinig kans, de bal werd er snel uitgehaald. Uitein-delijk was het 2-16 in de rust. De tweede helft, HBSV was een stuk sterker geworden en al snel stond het 4-16, maar Altior bleef sterk en maakte snel weer doelpunten. Helaas vielen er voor Altior niet net zoveel doelpunten als in de eerste helft. HBSV maakte in de tweede helft maar liefst 6 doelpunten en Altior 8. Uiteindelijk was het een eindstand van 8-24.