Korfbal

kunstgrasveldenAfgelopen week is er begonnen met het verwijderen van het kunstgrasveld bij Altior. Het was aan vervanging toe en er moest sowieso ook iets veranderen aan de afmetingen van het speelveld. Door de KNKV werd enkele jaren geleden al besloten dat de velden van 60x30 meter naar 40x20 meter zouden gaan. Door de kleinere afmetingen wordt het spel directer en aantrekkelijker.

Het resultaat van deze aanpak moet uiteindelijk zijn dat méér kinderen en volwassenen veel plezier aan de korfbalsport beleven.

Door dit besluit is het nu mogelijk om zelfs 2 kunstgrasvelden aan te leggen. En dat gaat de komende weken dan ook gebeuren.

Altior is hier zeer blij mee en als alles volgens planning verloopt kan er vanaf het nieuwe seizoen op gekorfbald worden. Hopelijk zijn we dan ook weer verder met de beperkingen die we hadden ivm het coronavirus en kunnen we weer met z’n allen genieten van mooie trainingen en wedstrijden op de nieuwe velden. Blijf op de hoogte van al het nieuws www.altior-korbal.nl.

Plaats reactie