Medde v.d. Wiel 08 03 2020
Afgelopen zondag 8 maart kwam ODIO uit Millingen aan de Rijn op bezoek bij Altior. De pupil van de wedstrijd Medde van de Wiel

zag Altior gelijk in de 1e minuut van de wedstrijd scoren dus het beloofde wat voor de rest van de wedstrijd.

Maar de gasten waren niet van plan om daar aan mee te werken, de wedstrijd ging daarna gelijk op en waar Altior verzuimde om te scoren deed dat ODIO wel en die namen brutaal een voorsprong. De tijd begon te dringen en waar de gasten rustig in hun aanvalsvak de bal rond speelde was Altior als de bal in de aanval gelijk binnen enkele seconden de bal weer kwijt. Altior kwam nog wel wat terug maar ze konden niet voorkomen dat de gasten er met de punten vandoor gingen. a.s. Zondag spelen de dames hun wedstrijd in Boekel tegen JES ..
aanvang 13.30 uur.
Het midweekteam speelde zijn wedstrijd al op woensdag:
"Na een eerste afgekeurd doelpunt, vanuit de uitworp aan onze zijde, lieten we ons niet kennen en kwamen vlot weer tot scoren. Binnen no time stonden we voor met 5-0. Dit wisten we tot rust uit te bouwen naar een 7-0 voorsprong. Na de paar minuten onderbreking was het scorend vermogen wat moeizamer en kregen we nog 4 maal de bal door de korf. Onze tegenstandsters hadden meer pech en kwamen helemaal niet tot scoren. Eindstand 11-0.