Britt RommeAfgelopen zondag 2 februari zag de pupil van de week Britt Romme dat het Altior niet lukte om de overwinning te pakken. Er werd slordig om gegaan met de kansen die ze kregen. Tegenstander Oxalis uit het Limburgse Horst wist daar wel raad mee.

Door de derde nederlaag op rij verliest Altior nu de aansluiting met de koppositie uit het oog. Zoals ze wel eens zeggen: aanstaande zondag weer een nieuwe ronde ... dus nieuwe kansen. Ze spelen dan uit tegen Klick’15 in Mill.

Het midweekteam doet ook verslag:
"
In een razend tempo gingen beide ploegen van start met als doel de winstpunten in de zak te steken en aansluiting te houden in de bovenste regionen. Na een afgekeurd doelpunt van de ontvangende ploeg waren wij het toch die als eerste een score op de teller wisten te zetten. Tot de stand van 4-4 waren  beide teams aan elkaar gewaagd. Nog steeds in een hoog tempo, soms zelfs na 2 geslaagde pogingen waarin van vak werd gewisseld, denderden we door naar de rust en wisten wij een voorsprong op te bouwen van 5-7. Het tempo was in de tweede helft een beetje zoek maar door slim gebruik te maken van enkele onoplettende momenten van de tegenstandsters kwamen wij wel tot scoren en kon de verdediging alle aanvallende pogingen van Flash in de kiem smoren. Dit resulteerde in een overwinning van 5-10 en een voorlopig tweede plaats.

Komende woensdag de spannende wedstrijd voor een eerste plek! Supporters zijn welkom om 19.00 uur in de Zaert."