pupil v.d. week Bibi van Zoggel 6 10 19 CustomAltior 1 - Rooi 1 :  3 - 9

Op zondag 6 oktober mocht Altior in de stromende regen thuis spelen tegen KV Rooi. De pupil van de week Bibi van Zoggel zag dat het Altior niet lukte om een vuist te maken

pupil v.d. week: Bibi v. Zoggel

tegen Rooi en dat de dames de warme kleedkamer in gingen met een ruststand van 1-6. In de tweede helft lukte het vaker om de korf te vinden, maar met een eindstand van 3-9 gingen de punten naar Sint Oedenrode. Zondag 13 oktober speelt Altior de uitwedstrijd tegen Spes in Milsbeek. Een erg belangrijke wedstrijd, dus alle support is van harte welkom.

DAKOS 2 - Altior 2 Uitslag: 7-8

De Horst 2 - Altior 3 Uitslag: 4-5

Altior 4 - KVS’17 2 Uitslag: 8-5

Altior 5 - Eendracht 1 Uitslag: 3-5

Altior MW1 - Be Quick MW1 Uitslag: 7-6

Voortvarend gingen we te werk en al snel stonden we met 2 doelpunten voor. De nieuwe samenstelling van het team van de tegen-standsters zorgde er voor dat we enkele doelpunten uit konden lopen. Tot 5-2 hadden we de touwtjes in handen maar daarna konden onze gasten alleen tot scoren komen. We gingen de rust in met 6-5 op het scorebord. De tweede helft ging een stukje moeizamer maar dat was bij beide teams het geval. Dit keer trokken we aan het langste eind en hielden we de winst thuis.

De Korfrakkers R1 - Altior R1 Uitslag: 3-2

Altior A1 - Prinses Irene A1 Uitslag: 9-8

Altior A2 - Avanti A2 Uitslag: 9-2

NKV B1 - Altior B2 Uitslag: 5-10

Celeritas B1 - Altior B3 Uitslag: 9-0

Astrantia C1 - Altior C2 Uitslag: 18-2

Rooi D1 - Altior D1 Uitslag: 1-9

Altior D2 - Be Quick D1 Uitslag: 0-13