AltiorAltior afgelopen week ....winst en verlies !!

ODC 1 - Altior 1 Uitslag: 9-9 (inhaalwedstrijd)

Op donderdag 26 september mocht Altior in Ommel de gemiste wedstrijd tegen ODC inhalen.

ODC had al een mooi resultaat neergezet tegen Spes en laten zien dat ze gemakkelijk tot scoren kunnen komen. Daarnaast heeft de korfbalvereniging een onge-woon kunstgrasveld, waardoor het in een uitwedstrijd extra lastig zou zijn om te winnen. Toch wisten de meiden vanaf het begin het initiatief te nemen. ODC bleef bij en in de rust was er een minimaal verschil in de stand: 4-5 in het voordeel van Altior. In de tweede helft werd snel de 5-5 gemaakt, maar daarna wist de uitploeg eindelijk los te komen van de tegenstander, tot een stand van 5-8. In de regen, met nog ongeveer 10 minuten te spelen, waren de vooruitzichten dus goed. Het lukte echter niet om deze voorsprong ook vast te houden. ODC kwam langszij en pakte met nog een minuut te spelen zelfs de voorsprong: 9-8. De punten leken weg te glippen, maar de meiden van Altior toonden veerkracht en wisten er in de laatste 30 seconden de korf nog te vinden. De eindstand was 9-9, er mocht toch één punt mee naar Heeswijk-Dinther. Een prima uitslag en op basis van de laatste minuut, mag de ploeg hier heel blij mee zijn. Toch had er iets meer in gezeten en dan is een gelijkspel jammer.

Be Quick 1 - Altior 1 Uitslag: 13-6

Altior 2 - De Peelkorf 2 Uitslag: 12-8

Altior 3 - Rosolo 3 Uitslag: 3-6

JES 2 - Altior 4 Uitslag: 6-6

Altior A1 - DDW/SDO’99 A1 Uitslag: 5-5 (inhaalwedstrijd)

Spes A1 - Altior A1 Uitslag: 5-2

MOSA’14 A1 - Altior A2 Uitslag: 4-4

Altior B1 - DAKOS B1 Uitslag: 14-6