Altior Evy Collart 22 4 2018 KleinAltior 1 – Heumen 1 : 14-8
Op zondag 22 april ontving Altior de gasten uit Heumen die op de standenlijst 1 puntje boven Altior stonden. Dus dat beloofde een aardige pot te gaan worden. De pupil van de week Evy Collart zag Altior fel van start gaan, maar de gasten gaven geen krimp en de wedstrijd bleef de gehele 1e helft redelijk gelijk opgaan.

Altior kon geen afstand nemen … misten verschillende goede kansen maar ging toch met een kleine voorsprong van 6-5 de rust in. De 2e helft begon weer met een fel Altior dat liet zien aan het publiek hier zeker met de 2 punten van het veld te gaan. Altior nam het heft in handen en liep steeds verder uit op Heumen die na rust niet meer konden bijbenen aan het spel van Altior die de wedstrijd dan ook wonnen met toch een duidelijk verschil op het scorebord. Altior steeg door dit resultaat naar de 4e plaats in de hoofdklasse. De volgende wedstrijd is pas op 13 mei uit bij Oranje Wit die op dit moment de 3e plaats bezetten met maar 1 punt meer dan Altior.
Altior 2 – Swift 2 Uitslag: 7-8
Altior 3 – Oxalis 2 Uitslag: 9-11
Altior R1 – Corridor R1 Uitslag: 7-0
Bladella A1 – Altior A1 Uitslag: 11-10
Tuldania A2 – Altior A2 Uitslag: 2-6
Altior B2 – JES B1 Uitslag: 6-6
Altior B3 – Flamingo’s B2 Uitslag: 3-3
Swift C1 – Altior C1 Uitslag: 7-8