Korfbal

Sposor AltiorAltior D2
Afgelopen donderdag 2 november tijdens de trainingsavond van Altior kregen de meiden van de E3 en de D2 nieuwe shirtjes van een echt familiebedrijf en wel Hurkmans Autobedrijven. De Dames van Hurkmans waren deze avond speciaal gekomen om de shirtjes te overhandigen aan de meiden die daar erg blij mee waren.
 
Sponsor 2 AltiorAltior E3
Hurkmans Autobedrijven die al sinds 1969 een begrip zijn in Heeswijk-Dinther hebben momenteel 3 vestigingen ook nog in Veghel en Den Bosch. Ook voor een kleine of grote schade kunt u er terecht en wel in Nistelrode. De Dames van Hurkmans in Den Bosch is de jongste aanwinst en is er ook speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een leuke auto.
Ook mannen zijn er welkom hoor alleen is het wel de plek waar er in begrijpelijke vrouwentaal gesproken wordt.Het biedt dus naast de dingen die je verwacht van een garage ook veel meer aanverwante producten om de belevenis net even wat leuker te maken. Ga gewoon een keer langs bij een van de vestigingen als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto. De Meiden van Altior zijn in ieder geval weer top gekleed en zullen de shirtjes overal waar ze komen vol trots dragen. Wij als Altior zeggen dan ook…kei-bedankt !!!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app