Demi van_BrunschotAltior 1 – Heumen 1. Op maandag 17 april speelde Altior de paasthuiswedstrijd tegen Heumen. De pupil van de week Demi van Brunschot zag een fysiek sterk Heumen, waar Altior het moeilijk tegen had.
De wedstrijd bleef lang 0-0 en er kwamen maar geen mooie aanvallen. Bij rust was het slechts 5-6 dus voor Altior werk aan de winkel. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde en Heumen bleef een kleine voorsprong houden. Maar na enkele goede wissels en het geloof dat er nog gewonnen kon worden werd het spel steeds beter van Altior en hier hadden de gasten weer geen antwoord op. Het werd in de slotfase nog ontzettend spannend met maar 1 doelpuntje verschil werd er toch aan het langste eind getrokken door Altior die de 2 punten in eigen huis hielden. Eindstand 10-9.
Altior 2 – De Korfrakkers 2 Uitslag: 8-10
Altior 3 – Swift 3 Uitslag: 5-12
Altior 5 – SDO ’99 1 Uitslag: 9-5
Merselo MW1 – Altior MW1 Uitslag: 4-8
Altior R1 – De Korfrakkers R1 Uitslag: 2-5
VIOS B1 – Altior B1 Uitslag: 7-4
Altior C1 – Avanti C1 Uitslag: 2-3
MOSA ’14 E1 – Altior E2 Uitslag: 2-2