AltiorAltior 1 – DDW 1
Op zondag 22 mei zag de pupil van de week Lauren van den Bosch hoe de gasten uit Hooge Mierde er met de overwinning vandoor gingen. Het ging in het begin nog wel gelijk op maar de dames gingen rusten met een 6-7 stand op het bord. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde en wist Altior wederom geen wedstrijd te winnen. Uitslag: 12-14.

Zondag 29 mei sluit Altior het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Spes in Milsbeek.

Altior 2 – DDW 2 Uitslag: 12-13

Flamingo’s 2 – Altior 3 Uitslag: 7-12

Altior 4 – BMC 2 Uitslag: 18-5

Flash 2 – Altior 5 Uitslag: 16-11

Prinses Irene 4 – Altior 6 Uitslag: 8-9

Eendracht MW1 – Altior MW1

Even moesten we wennen aan het harde grasveld maar daarna kregen we een aantal kansen waarvan er één door de korf viel. De dames uit Mook hadden er een antwoord op waardoor de stand gelijk werd. 1-1. Met wederom een doorloopbal kwamen we op voorsprong maar daarna waren het onze tegenstandsters die vooral wisten te scoren. Met nog één schot op afstand wisten we de stand op 5-3 te zetten alvorens we gingen rusten.

Gedurende de wedstrijd werd het spel een tikkeltje fysieker en hoewel we zeker niet slechter waren hadden we geen antwoord op het vervelende spel en kwamen niet tot scoren dus keken we tegen het einde van de tweede helft tegen een 9-4 achterstand aan. Nog even konden we de schade beperken, maar helaas lukte ook de strafworp niet meer in de korf te krijgen. Gedesillusioneerd verlieten we het grensgebied van Gelderland en Limburg om huiswaarts te keren.

Rooi A1 – Altior A1 Uitslag: 15-7

Altior B1 – De Korfrakkers B1 Uitslag: 5-6

SCMH B1 – Altior B2 Uitslag: 8-3

Altior C1 – De Korfrakkers C1 Uitslag: 2-1

Altior C2 – Rooi C1 Uitslag: 4-5

Altior C3 – Corridor C1 Uitslag: 0-4

De Peelkorf D1 – Altior D1 Uitslag: 5-3

Be Quick D2 – Altior D2 Uitslag: 5-9