2016-04-24 De_Korfrakkers_1_-_Altior_1De Korfrakkers 1 – Altior 1
Afgelopen zaterdag 23 april ging Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp. Wel effe wennen om een wedstrijd in de Topklasse op zaterdag te spelen. Altior begon sterk aan de wedstrijd en kwam zelfs op een voorsprong. Maar het duurde niet lang voordat ook De Korfrakkers begonnen te scoren.

De dames uit Erp namen het heft in handen en gingen rusten met een voorsprong van 8-4. Na rust kwam Altior nog dichtbij en naderde op 2 doelpunten maar telkens wisten De Korfrakkers ook weer een doelpunt te maken en werd de wedstrijd op een zaterdagmiddag beslist in het voordeel van De Korfrakkers. Uitslag 14-11. De eerstvolgende wedstrijd van Altior is op zondag 7 mei thuis tegen Swift. Aanvang 15.00 uur.

VIOS MW 1 – Altior MW 1

In deze zeer spannende wedstrijd in het verre Ottersum wisten we vele malen tot scoren te komen en met rust een voorsprong te nemen met 2 doelpunten. (7-9) Na verschillende scores konden we enige tijd de voorsprong houden. Echter door tactische wissels van onze tegenstanders konden we het snelle en slimme spel niet altijd volgen en kwamen ze langzaam langszij. Tot de stand van 10-11 trokken we aan het langste eind en met de stand van 12-12 ging het nog steeds gelijk op. Daarna was het helaas gedaan en keerden we huiswaarts met de stand van 14-12.

Emos E2 – Altior E3

Vandaag gaat het niet zo goed als bij de vorige wedstrijd. Er staan dan ook een paar grote dames in die de bal makkelijk kunnen onderscheppen. Het gooien en vangen is iets minder maar we weten toch nog kansen te creëren . Op het einde van de wedstrijd gaat het wel weer wat beter maar niet zo dat we nog kunnen winnen. We verliezen met 6-2.

Altior E3 – SCMH E1 (wedstrijd van donderdag)

Onze wedstrijd op donderdag tegen SCMH loopt als een trein. We krijgen heel veel kansen en het scoren gaat ook prima. In de rust staan we al met 6-0 voor. Er wordt goed samengespeeld en hierdoor weet iedereen te scoren. We winnen met 10-1. Heel goed gespeeld. We zijn super trots op jullie.

Flamingo’s F1 – Altior F1 Uitslag: 3-4

Altior F2 – Emos F1 Uitslag: 11-2

Tovido W1 – Altior W1 Uitslag: 0-3 Strafworpen: 0-4