2016-04-17 Roos_RoefsAltior 1 – Rosolo 1
Op zondag 17 april zag de pupil van de week Roos Roefs dat Altior een harde strijd moet leveren om de gasten uit Reusel die ook in de degradatiezone zitten van een overwinning af te houden. Het is in de 1e helft dan ook een gelijk opgaande wedstrijd waarin het schot, mede door het weer, niet goed uit de verf komt.

Aan beide kanten zijn er veel missers en gaan de dames uiteindelijk rusten met 3-3. Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld en kon Altior niet echt een vuist maken om een flinke voorsprong te nemen. Rosolo bleek een taaie tegenstander die dat wel deed en Altior na dit degradatieduel wederom met lege handen liet staan. De eindstand werd 7-8. a.s. Zaterdag gaat Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp. Aanvang 17.00 uur.

Altior 2 – Rosolo 2 Uitslag: 7-6

Altior 3 – ODIO 2 Uitslag: 6-5

Altior 4 – Swift 3 Uitslag: 4-14

Celeritas 3 – Altior 6 Uitslag: 7-4

Altior MW1 – Klick’15 MW2

Met veel pijn en moeite kreeg ons eerste aanvalsvak, met nog 16 minuten op de klok, een doelpunt door het mandje. Helaas werd deze afgekeurd en duurde het enorm lang voordat we tot scoren konden komen. Dat ging iets sneller bij onze tegenstandsters waardoor we tegen 2 doelpunten aankeken. Vervolgens wisten we een strafworp te benutten en herhaalde de situatie zich. Dit resulteerde in een 2-4 stand en met nog één tegendoelpunt gingen we de rust in. Met alle goede bedoelingen ten spijt kregen we na rust eerst drie doelpunten om onze oren alvorens we zelf 2 keer wisten te scoren. Met de stand van 4-8 zagen we nog steeds kansen en hoewel we die de hele wedstrijd al genoeg hadden gehad wilde het toch niet vlotten met afwerken. De dames van Klick maakten ze wel goed af en liepen enorm uit. Na de stand van 4-11 kregen we één doorloopbal erin gefrot alvorens we genadeloos ingemaakt werden met 5-14.

Altior E3 – JES E1

Het wordt een wedstrijd waar niet alles gaat zoals we zouden willen. We beginnen wel goed en komen al vrij snel met 1-0 voor. Daarna wil alles niet meer zo lukken. We geven JES te veel kansen en zijn elke keer net te laat met verdedigen. Doordat JES de kansen af maakt verliezen we de wedstrijd met 2-7. Heel jammer, want er had veel meer in gezeten.

Avanti E3 – Altior E4 Uitslag: 1-7

Altior F1 – BMC F1 Uitslag: 6-2

Korloo F1 – Altior F2 Uitslag: 1-9

Prinses Irene W1 – Altior W1 Uitslag: 6-5 Strafworpen: 4-7