2016-04-10 Be_Quick_1_-_Altior_1Be Quick 1 – Altior 1
Afgelopen zondag 10 april was er de derby tegen Be Quick uit Nuland. Altior ging voortvarend van start al waren het wel de dames van Be Quick die zeer snel op voorsprong kwamen. De wedstrijd ging wat de doelpunten aangaven gelijk op en Altior nam zelfs even een voorsprong 2-3.

Maar de dames uit Nuland speelde sneller en hadden een goed schot zodat de ruststand 5-3 was. Na rust bleef het spelbeeld nagenoeg hetzelfde en was het scoren een beetje om en om. Maar op het moment dat Altior weer gelijk maakte was daar gelijk weer het antwoord van Be Quick zodat Altior elke keer tegen een achterstand bleef aankijken. De laatste minuten van de wedstrijd ging het tempo van Altior omhoog om zo nog iets te forceren maar Be Quick gaf de voorsprong niet meer weg en ging als winnaar van het veld 13-11. Het blijft spannend in de onderste regionen van de Topklasse want alle anderen degradatiekandidaten bleven ook met lege handen. Komende zondag komt Rosolo op bezoek die in punten gelijk staan met Altior, dat belooft een spannend potje korfbal.

Be Quick 2 – Altior 2 Uitslag: 13-6

VVO 2 – Altior 3 Uitslag: 11-11

Be Quick 3 – Altior 4 Uitslag: 6-4

MOSA ’14 1 – Altior 5 Uitslag: 12-5

Altior 6 – Flash 3 Uitslag: 5-17

JES A1 – Altior A1 Uitslag: 7-6

Rosolo B1 – Altior B1 Uitslag: 7-1

Altior B2 – Rooi B1 Uitslag: 5-12