AltiorAltior 1 – Stormvogels 1
Afgelopen zondag 3 april begon de 2e helft van de veldcompetitie waarin Altior zeker zal proberen om niet te degraderen uit de Topklasse. En daarom was een overwinning zeker welkom. De dames gingen voortvarend van start en gingen rusten met een voorsprong van 8-4.

Na rust bleef het spannend en was daar na een lange tijd van verliezen weer eens een goede overwinning van 12-7 op Stormvogels. Altior moet de komende weken wel vol aan de bak om ook het volgend seizoen in de Topklasse uit te komen. Zondag 10 april gaan de dames op bezoek bij Be Quick in Nuland. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Prinses Irene E1 – Altior E3

We beginnen niet zo goed aan de wedstrijd. Doordat we niet zo fel zijn als anders en het scoren niet wil lukken staan we in de rust met 2-0 achter. In de rust wijzen we hierop en spreken we af dat we in de tweede helft laten zien hoe goed we kunnen spelen. Dat zien we dan ook terug in het spel. We krijgen veel meer kansen en het scoren gaat nu ook veel beter. We winnen dan ook de wedstrijd met 2-4. Super goed gedaan. Ga zo door .

Altior F1 – De Korfrakkers F2 Uitslag: 11-4

Altior W1 – JES W1 Uitslag: 3-6 Strafworpen: 4-6