AltiorAltior E4 – DSV E3 8 - 5
De E4 had vandaag de laatste binnen wedstrijd en we hadden van te voren doelen gesteld. De wedstrijd begon wat later omdat we geen scheids hadden maar gelukkig wilde al snel Wieneke ons fluiten. We begonnen wat slaperig aan de wedstrijd dus het werd als snel 0-1. Na 10 minuten gingen we meer ons eigen spel spelen en werd het al snel 1-1. Na de rust hebben we veel fopballen gemaakt dat ging super goed!

Het werd nog even spannend want het was 6-5 toen we de laatste 10 minuten ingingen. Uiteindelijk werd het 8-5 doordat we elkaars kansen goed zagen. De strafworpen waren 3-6 geworden, dat was jammer. Al met al is de E4 derde geworden en daar mogen ze trots op zijn. Goed gedaan dames!

Altior E3 – Merselo E1

We beginnen vandaag aan de wedstrijd met 2 doelstellingen. We moeten proberen een keer te scoren en minder doelpunten door te laten dan de vorige keer tegen Merselo. Alle twee de doelstellingen worden gehaald. We maken een heel mooi doelpunt en laten er een heel stuk minder door. We verliezen de wedstrijd maar zijn toch wel blij met de uitslag, 1-19.

Be Quick F1 – Altior F1 Uitslag: 4-12

Altior W1 – Be Quick W1 Uitslag: 18-7 Strafworpen: 5-5