Altior F1__Zaalkampioen_2015-2016Altior F1 – JES F1

Zaterdag 20 februari was de spannende dag dat Altior F1 hun kampioenswedstrijd mocht spelen in De Zaert . De meisjes waren gespannen voor deze wedstrijd. Het fluitje klonk, de wedstrijd ging van start en het was moeilijk om de bal in de korf te krijgen en gingen we rusten met 0-0.

De spanning werd meer en meer, maar de meisjes deden allemaal heel goed hun best . Gelukkig werd de korf gevonden 1-0  en snel daarna de 2-0, maar toen kwam JES aan de bal 2-1 en daarna was het Altior weer 3-1. Maar JES bleef daarna scoren 3-2... 3-3  en net voor het laatste fluitsignaal klonk werd het 3-4. Jammer, verloren maar zeker weten ZAALKAMPIOEN 2015-2016 . Namens Lotte, Senna, Marith, Fieke, Dana, Guusje, Anne en Evie willen ze Maarten Lucius van Grondbank Noord-Oost Brabant bedanken voor de mooie kampioenshirtjes die ze vol trots aan deden.

Altior MW1 – Korloo MW1

In een spannende wedstrijd ging de stand redelijk gelijk op. In de beginfase hadden we wat moeite om tot score te komen en helaas werd één doelpunt aan onze zijde afgekeurd. Dat resulteerde in een stand van 2-4 tijdens de rust. Maar er was hoop, want de tweede helft biedt meestal beter resultaat. Met deze gedachte gingen we het veld weer in en warempel konden we tot twee keer toe met één doelpunt naderen. Met de stand van 6-7 en nog een paar minuten te gaan zag het er goed uit. Het liep echter anders en de dames uit Loosbroek konden in korte tijd 2 keer scoren, waardoor we met verlies het veld af gingen. Uitslag 6-9.

SCMH E1 – Altior E3

Nadat eindelijk de zaal open was gingen we vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. SCMH kreeg de bal uit

en scoorde meteen de 1-0. Wij kregen toen de bal uit en begonnen goed met het rond spelen. De fopballen lukte ook heel goed en hierdoor scoorden we de 1-1. In de tweede helft gingen we op de zelfde manier verder en scoorden we zelfs nog twee keer. We winnen de wedstrijd met 1-3.  Wij zijn trots op jullie hoe goed jullie allemaal je best gedaan hebben.

Altior E4 – Bladella E3Uitslag: 5-11