14-02-2016 _Sophie_GoijaartsAltior 1 – DDW 1 Op zondag 14 februari is het doek definitief gevallen voor Altior 1 en degradeert het uit de Topklasse. De pupil van de week Sophie Goijaarts zag Altior aantreden tegen DDW die nog steeds kans hebben op de kruisfinales.

Altior gaf in het begin goed partij en deed niet onder voor de gasten uit Hooge Mierde. Na het missen van 2 strafworpen was het DDW die op voorsprong kwam en daarna uitliep naar een 2-5 ruststand.

Na rust liepen de gasten steeds verder weg en kon Altior niet meer aanhaken. Het was hard werken om toch nog enkele doelpunten te maken maar een nederlaag was niet meer te voorkomen. Uitslag: 8-14.

Zondag 21 februari speelt Altior uit bij Be Quick. De wedstrijd word gespeeld in Geffen en begint om 16.00 uur.

Altior 2 – DDW 2 Uitslag: 17-19

Altior 3 – Emos 2 Uitslag: 8-10

Altior 4 – Flamingo’s 2 Uitslag: 6-17

Flamingo’s 3 – Altior 5 Uitslag: 10-5

Be Quick 5 – Altior 6 Uitslag: 12-6

Blauw Wit MW1 – Altior MW1

Met een nipt verlies, en veel pech, afgelopen keer tegen deze ploeg waren we gebrand om de winst mee naar huis te nemen. We wisten de score te openen maar binnen 5 minuten was de stand gelijk. Dit kunstje konden we nogmaals uitvoeren met als antwoordt een tegendoelpunt. Daarna lukte het even niet aan onze zijde en kwamen we op achterstand. Pas na de stand van 5-2 kregen we 2 maal de bal door de korf waardoor we weer enige aansluiting vonden. Om en om kwamen beide ploegen tot scoren en was de stand met rust 7-6.

Met de wetenschap dat de tweede helft meestal beter gaat in ons team begonnen we vol goede moed aan het laatste deel. Het lukte warempel de stand gelijk te trekken en er overheen te gaan. Met nog een paar minuten op de klok wisten we uit te lopen naar 7-9. De thuisploeg wilde voorkomen dat wij met de overwinning naar huis gingen en scoorden nog éénmaal maar daar staken wij een stokje voor en maakten de stand af door de teller neer te zetten op 8-10 waardoor we de verdiende punten mee naar huis konden nemen.

Altior E3 – Alico E2

Het was vandaag een snelle wedstrijd waarbij de bal snel van de ene naar de andere korf ging. In de eerste helft ging het gelijk op maar in de rust stonden we helaas wel achter met 1-4. In de tweede helft kregen we veel kansen maar het scoren wilde helaas niet lukken. We verliezen de wedstrijd maar als het scoren de volgende keer beter gaat dan moeten we zeker een keer kunnen winnen. Uitslag: 2-11

Spoordonkse Girls E1 – Altior E4 Uitslag: 7-7

Korloo F1 – Altior F1 Uitslag: 5-22

Altior F2 – BMC F1 Uitslag: 2-2

Altior W1 – Alico W1 Uitslag: 9-11 Strafworpen: 4-1