AltiorSwift 1 – Altior 1
Op zondag 31 januari ging Altior op bezoek bij Swift in Velden. Het zou sowieso geen makkelijke wedstrijd gaan worden maar na het succesje van vorige week was er misschien toch een beetje hoop. Maar het pakte geheel anders uit want niks lukte, bij Swift lukte alles en de dames gingen rusten met een 10-4 stand op het scorebord.

Na rust werd het alleen maar erger en kwam Altior er in het geheel niet meer aan te pas. Het werd een grote nederlaag die ze nog niet vaker hebben meegemaakt. Swift won overtuigend met 30-8.

Op zondag 14 februari speelt Altior thuis in De Zaert tegen DDW.

Swift 2 – Altior 2 Uitslag: 14-10

BMC 2 – Altior 3 Uitslag: 6-6

Altior 5 – JES 2 Uitslag: 14-9

Altior 6 – Emos 4 Uitslag: 8-7

Emos MW1 – Altior MW1

Met de overwinningsroes van vorige week nog in ons lijf begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd op dit vreselijk late tijdstip. Het was even wennen aan de kleine, hete zaal met verende vloer maar na vele pogingen lukte het ons toch om de stand te openen en uit te breiden naar 4 punten alvorens een tegenbericht kwam. We roken al vrij snel de overwinning en kregen de stand in de rust op 2-7 in ons voordeel. Met de uitdaging van de coach startte we de tweede helft voortvarend en scoorden er flink op los. Pas bij de stand van 2-14 waren onze tegenstandsters dolgelukkig met hun tegendoelpunt en probeerden we de 20 doelpunten te halen. Nog 2 maal wisten we te scoren, waarvan 1 doelpunt de scheidsrechter afkeurde. Met de uitslag van 3-15 is de uitdaging helaas niet behaald maar zijn we wel gelukkig met de ruime overwinning! Invallers Kelly en Kim bedankt!

Altior A1 – DOT/Klaverblad A2 Uitslag: 18-5

Altior B1 – Swift B1

Met een prachtig afstandsschot kwamen we tegen de gasten uit Velden al snel op voorsprong. Het werd gelijk maar daarna kregen we volop kansen om te scoren wat uiteindelijk ook lukte 2-1 maar we vergaten om verder weg te lopen en gingen rusten met 2-1. Na rust kwam Swift sterker uit de startblokken en die liepen uit naar een voorsprong van 2-6. In de laatste minuten van de wedstrijd vielen dan toch nog die dik verdiende doelpunten maar de punten nam Swift mee naar huis. Uitslag 4-6.

Altior B2 – SCMH B1 Uitslag: 7-6

Altior C1 – Swift C1 Uitslag: 7-1

Altior C2 – JES C1 Uitslag: 13-4

Altior C3 – Odisco C1 Uitslag: 6-1

MOSA ’14 D1 – Altior D2 Uitslag: 9-9

Rooi E1 – Altior E1 Uitslag: 3-11

Flamingo’s E2 – Altior E2 Uitslag: 0-7

Altior E4 – Rietvogels E1 Uitslag: 11-3