24-01-2016 Nikki_van_Lamoen.jpgAltior 1 – Prinses Irene 1      Afgelopen zondag was de streekderby in De Zaert. De pupil van de week Nikki van Lamoen zag Altior al snel op achterstand komen tegen de dames uit Nistelrode, die waren gekomen om zeker punten mee te nemen, want ook hun staan in de gevarenzone. Maar Altior kwam sterk terug in een spannend duel om de punten die Altior wel eens wilde gaan halen.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op maar Altior nam net voor rust afstand en ging de kleedkamer in met een voorsprong van 11-8. Na rust kwam Prinses Irene nog bijna langszij maar Altior wist de voorsprong te behouden en ging deze zaalcompetitie voor het eerst met een dik verdiende overwinning van het veld. Uitslag 19-16.
Zondag 31 januari staat er de uitwedstrijd tegen Swift uit Velden op het programma.

Altior 2 – DSV 2Uitslag: 11-7
Altior 3 – Prinses Irene 2Uitslag: 4-10
Altior 4 – ODIO 2Uitslag: 5-4
SCMH 3 – Altior 5Uitslag: 6-15

NDZW MW1 – Altior MW1
Met de goede prestatie van de tweede helft van afgelopen week nog in ons hoofd begonnen we aan deze wedstrijd met het idee om vandaag eens echt punten mee naar huis te nemen. De start liep anders en we kwamen achter doormiddel van een doorloopbal. Dit lieten we ons geen tweede keer gebeuren en wij wisten voor rust 5 maal te scoren. De tweede helft ging zowaar nog gemakkelijker en konden we nog 6 maal tot scoren komen. De thuisploeg kwam 3 maal tot scoren waardoor de eindstand kwam op 4-11 en we eindelijk met onze punten huiswaarts konden gaan. Hierbij bedanken we onze nieuwe invallers Kim, Merle en Inge voor hun bijdrage. Uitslag: 4-11.

Altior R1 – Be Quick R1Uitslag: 4-2
Altior A1 – JES A1Uitslag: 6-4

Altior B1 – De Korfrakkers B1
We waren deze zaterdag erop gebrand om eindelijk eens te laten zien wat we werkelijk kunnen. En er kwam geen mooiere tegenstander op dat moment dan De Korfrakkers. We begonnen flitsend waarop de meiden uit Erp geen antwoord hadden en wij liepen uit naar een voorsprong van 4-0. Er werd nog wel tegen gescoord zodat we gingen rusten met 4-2. Na rust en een goede wissel werd het 6-2. Uiteindelijk werd het 6-3.

Altior E3 – Tovido E1
Het is een wedstrijd die heel gelijk op gaat. Iedereen krijgt veel kansen maar scoren wil niet zo lukken. In de rust staan we met 0-1 achter. De tweede helft gaat op de zelfde manier. De fopballen gaan goed en er komen mooie kansen uit. Het scoren gaat helaas wat minder. We verliezen helaas met 3-8. Jullie hebben allemaal goed je best gedaan. Ga vooral zo door en dan kunnen we nog zeker wedstrijden winnen. Uitslag: 3-8.

Odisco E2 – Altior E4Uitslag: 5-6
Tovido F1 – Altior F1Uitslag: 5-14
Altior F2 – MOSA’14 F1Uitslag: 1-9
Altior W1 – De Korfrakkers W2 Uitslag: 9-5 Strafworpen: 3-4