Korfbal

AltiorDe Korfrakkers 1 – Altior 1

Op zondag 17 januari ging Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp. De dames uit Erp zijn in de zaalcompetitie nog ongeslagen dus wederom een moeilijke klus om te klaren. De 1e helft ging gelijk op en er werd over en weer gescoord, het was spannend en de dames gingen rusten met 7-6.

Na rust was het toch De Korfrakkers die een tandje bijschakelde en de wedstrijd uiteindelijk wonnen met 16-10. Zondag 24 januari speelt Altior tegen Prinses Irene de derby om 14.05 uur in sporthal De Zaert.
De Korfrakkers 2 – Altior 2Uitslag: 14-7
De Peelkorf 2 – Altior 3Uitslag: 12-9
De Korfrakkers 4 – Altior 4Uitslag: 12-13
Altior 5 – De Kangeroe 3Uitslag: 10-8
Altior 6 – Diosa 2Uitslag: 6-7
Altior MW1 – JES MW1
In de eerste tien minuten hadden beide ploegen moeite om zowel elkaar als de korf te vinden. Dit resulteerde in een 0-1 en 1-1 stand. Maar nadat een doorloop van ons was afgekeurd werden we genadig afgestraft door een loepzuivere Jes. Met rust stond het 1-8. Na de dweilpauze, want wat was het glad in de zaal, hadden we nieuwe hoop. Het vertrouwen kwam terug en ook de adviezen van de coach werden, zo goed als het kon, opgevolgd. Wij wisten de score te openen met een afstandsschot. Helaas wisten we de stand niet verder te verkleinen, maar al met al waren we trots op het feit dat we er maar één door hadden gelaten. Laten we de eerste helft vergeten en alleen de tweede helft rekenen, dan gaan we met één punt naar huis. Gezien de flinke nederlaag van vorige keer tegen deze ploeg hebben we vandaag onszelf overtroffen.
Hou zo vol dames! Uitslag:2-9

Be Quick R1 – Altior R1Uitslag: 3-9
Rooi A1 – Altior A1Uitslag: 9-9

De Peelkorf B1 – Altior B1
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op en we kwamen zelfs op voorsprong 1-2. Daarna scoorde De Peelkorf 2x en namen ze een kleine voorsprong, het werd nog eenmaal gelijk 3-3 maar daarna bleven we steeds op achterstand tot 6-5. We kregen wel mogelijkheden maar De Peelkorf speelde het iets slimmer en die gingen wel door met scoren zodat we met een nederlaag naar huis gingen. Uitslag: 9-5.

Be Quick E5 – Altior E3
Op deze vroege ochtend gaan we vol goede moed (en wakker) van start. We komen al vrij snel met 0-1 voor en het is een wedstrijd die spannend is en erg gelijk op gaat. We zijn aan elkaar gewaagd. Helaas kunnen, ondanks hard werken en goed luisteren, de voorsprong niet vasthouden. We verliezen helaas nipt met 4-3. We zijn trots op de manier van spelen van vandaag. Goed gedaan.

Altior E4 – Corridor E1Uitslag: 12-0
Altior F1 – Alico F1Uitslag: 9-3
Emos F1 – Altior F2Uitslag: 0-7
JES W1 – Altior W1Uitslag: 7-10Strafworpen: 2-7