AltiorSpes 1 – Altior 1
Afgelopen zondag ging Altior op bezoek bij Spes om te proberen het verlies van de week daarvoor recht te zetten. Maar het ging totaal anders …. Altior kwam nog wel voor maar bij rust was het 10 -4 en viel Anne Lucius wederom geblesseerd uit zodat het een moeilijke klus zou gaan worden.

Na rust ging het niet veel beter en liep Spes verder uit. Altior probeerde wel van alles maar was niet in staat om Spes van de overwinning te houden. De wedstrijd eindigde in 17-7. a.s. zondag gaat Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp.

Spes 2 – Altior 2 Uitslag: 14-15

Oranje Wit 2 – Altior 3 Uitslag: 6-9

Miko’76 2 – Altior 4 Uitslag: 9-18

Altior 6 – Prinses Irene 4 Uitslag: 12-2

Altior MW1 – Rooi MW2

Vol goede moed en plannen voor het nieuwe jaar waren we gebrand om goede tegenstand te bieden tegen de ploeg waar we de vorige keer zo ver van hadden verloren. De partij begon voor ons prettig omdat we de stand op 2-0 wisten te zetten. Echter de dames uit Rooi trokken de stand gelijk en kwamen vervolgens op een puntje voorsprong. Voor rust wisten we de stand in ons voordeel om te buigen naar 4-3 en kon onze aandacht in de rust uitgaan naar onze speciale gast. Ook na de pauze bleef de spanning in de wedstrijd en vond de scheids het een moordend tempo. Na de 4-4, 5-4, 5-5 en 6-5 wisten onze tegenstandsters in de laatste minuut de stand alsnog gelijk te trekken en gingen beide ploegen met één puntje naar huis.

Corridor R1 – Altior R1 Uitslag: 2-6

Celeritas A1 – Altior A1 Uitslag: 7-9

Rosolo B1 – Altior B1

De eerste helft verliep niet naar wens en we stonden in no-time achter. We gingen rusten met 8-1. Na rust ging het een stuk beter en gaven we niet veel kansen voor Rosolo meer weg. Toch gingen we zonder punten naar huis want we verloren de wedstrijd met 10-6.