Korfbal

GetAttachmentAltior 1 – Spes 1  De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar verliep bijna hetzelfde als de laatste wedstrijd van 2015.

Het begin van de wedstrijd ging nog wel iets gelijk op maar de pupil van de week Nina Schouten zag toch dat Altior het moeilijk had om te scoren en zag Spes met knappe schoten op voorsprong komen en die gaven ze voor rust niet meer weg 5-9. Na rust kwam Altior beter in hun spel en naderde Spes op 2 doelpunten maar telkens wisten de gasten uit Milsbeek ook weer te scoren. Het verschil bleef 2 doelpunten maar Altior heeft de 2e helft een goede partij neergezet maar wist niet te voorkomen dat Spes er vandoor ging met de punten.

Uitslag:16-18. Zondag 10 januari wacht de uitwedstrijd tegen Spes, misschien kunnen ze dan iets rechtzetten !!

Altior 2 – Spes 2 Uitslag: 8-11