Korfbal

20-12-2015 Inge_van_OrsouwAltior 1 – Rosolo 1
Afgelopen zondag trad Altior aan tegen Rosolo uit Reusel. De pupil van de week Inge van Orsouw zag dat Altior het moeilijk had en dat het scoren ook niet echt van een leien dakje ging. Rosolo was fanatieker en feller in de balhandelingen en het scoren ging ze ook beter af. Altior ging rusten met 6-10.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld en gingen de schoten van Rosolo gelijk in de korf. Altior probeerde van alles maar als er werd gescoord, en dat ging stukken beter dan de afgelopen weken, was het meteen ook weer Rosolo die een doelpunt maakte. Het werd zo net voor de Kerstmis wederom een gevoelige nederlaag. Eindstand 14-20.

Op 3 januari spelen Altior 2 en Altior 1 allebei een thuiswedstrijd tegen Spes in De Zaert.

Aanvang vanaf 10.00 uur. Altior wenst iedereen alvast fijne dagen en een goed en sportief 2016.

Altior 2 – Rosolo 2 Uitslag: 6-13

Altior 3 – Rosolo 4 Uitslag: 10-9

Altior 4 – SCMH 2 Uitslag: 10-14

Corridor 4 – Altior 5 Uitslag: 19-10

Playing Girls 1 – Altior 6 Uitslag: 15-10

Korloo MW1 – Altior MW1

Hoewel het in de eerste helft gelijk op ging keken we toch tegen een 2-0 achterstand aan. Na rust leek het er even op dat we langszij konden komen omdat we een puntje dichterbij kropen maar helaas was dat niet het geval en konden de dames uit Loosbroek een gat slaan voordat we nog enkele keren konden scoren. Onze tegenstandsters waren echter in de tweede helft stukken zuiverder en wisten de stand op 12-3 te zetten bij het eindsignaal.

Korloo R1 – Altior R1 Uitslag: 4-6

Altior A1 – Flash A1 Uitslag: 5-6

Altior B1 – Stormvogels B1

We konden niet echt overtuigen in de 1e helft, waren verschillende keren slordig en ook het scoren bleef achterwege. Stormvogels kwam al snel op voorsprong en hielden dit vast tot aan de rust 1-3. Na rust ging in ieder geval het scoren beter maar Stormvogels gaf de voorsprong niet meer uit handen. Eindstand 7-10. In 2016 zullen we zeker proberen om het beter te doen en al onze tegenstandsters het stukje moeilijker maken !!!

Altior E3 – JES E1

Vandaag spelen we de laatste wedstrijd voor de kerstvakantie. Het is een wedstrijd die gelijk op gaat. In de rust staan we met 0-1 achter. Na de rust maken we meteen de 1-1. We werken er allemaal heel hard maar het scoren wil helaas niet zo lukken. We komen met 1-3 achter maar geven de moet nog niet op. Met nog 5 minuten te spelen maken we de 2-3. In de laatste minuut krijgen we nog een hele goede kans. De bal rolt over de korf maar gaat er helaas niet in. We verliezen met 2-3. Kyra en Sien bedankt voor het meedoen.

Altior W1 – De Korfrakkers W1 Uitslag: 1-7 Strafworpen: 5-4