13-12-2015 _Lize_BrugmansAltior 1 – Be Quick 1
Het werd een wedstrijd waarin de pupil van de week Lize Brugmans zag dat Altior goed partij gaf in de 1e helft en zelfs een voorsprong nam. Altior kon niet echt een vuist maken en bij Be Quick kwamen ze ook moeilijk toe aan scoren zodat het bij rust 2-3 was.

Na rust kwamen de gasten uit Nuland beter uit de startblokken en liepen verder weg waarop Altior ging antwoord had. Ook de scheidsrechter had op bepaalde momenten geen antwoord en floot erop los … alles in het nadeel van Altior ….. Be Quick bleef er rustig onder en ging vrolijk verder met scoren en gingen uiteindelijk met de winst naar huis. Eindstand 4-15. Zondag 20 december is er weer een thuiswedstrijd voor Altior dan komt Rosolo uit Reusel op bezoek. Aanvang 14.05 uur.

Altior E3 – SCMH E1

Het is een wedstrijd waar iedereen heel goed haar best doet, goed luistert en vooral het scoren goed gaat.

We krijgen veel kansen en staan in de rust al met 5-2 voor. Na de rust gaan we op de zelfde manier verder.

Hierdoor winnen we de wedstrijd met 9-5. Zelfs iedereen heeft minimaal een doelpunt gescoord. We zijn trots op jullie hoe goed jullie vandaag gespeeld hebben.

Bladella E3 – Altior E4 Uitslag: 14-2

JES F1 – Altior F1 Uitslag: 6-13