AltiorPrinses Irene 1 – Altior 1. Op zondag 22 november ging Altior op bezoek bij Prinses Irene uit Nistelrode …… ook gemeente Bernheze !!

Het was ook gelijk het duel in de Topklasse waarin de beide teams dit seizoen spelen na de promotie uit de hoofdklasse. Beide teams hadden vorige week hun eerste wedstrijd in de zaal verloren dus het moest een kraker gaan worden. Maar het werd een wedstrijd die Altior wederom niet naar zich toe kon trekken. Prinses Irene was de bovenliggende partij en ging er uiteindelijk met de punten vandoor en liet Altior weer met lege handen staan. Eindstand 19-8. a.s. Zondag komt Swift uit Velden op bezoek en zal het zeker beter moeten.

DSV 2 – Altior 2 Uitslag: 12-12

Prinses Irene 2 – Altior 3 Uitslag: 17-8

ODIO 2 – Altior 4 Uitslag: 13-10

Altior 5 – SCMH 3 Uitslag: 13-9

Altior MW1 – NDZW MW1

Het scorend vermogen was ver beneden pijl waardoor we met rust tegen een achterstand aankeken van 1-4. Na nog 2 tegendoelpunten wisten we eindelijk het gat in de korf weer te vinden en kropen we langzaam dichterbij. Uiteindelijk was de tijd te kort om een verdiend gelijkspel binnen te halen. Einduitslag 4-6.

Tovido E1 – Altior E3

Het is een snelle wedstrijd en best wel grote dames waar we tegen moeten spelen. Jullie doen goed je best maar dat is helaas niet genoeg. In de rust staan we met 2-1 achter. In de tweede helft krijgen we nog wel kansen maar scoren wil niet zo lukken. We verliezen de wedstrijd met 4-1. Volgende keer beter.

Altior E4 – Odisco E2 Uitslag: 1-6

Altior F1 – Tovido F1 Uitslag: 13-1

MOSA’14 F1 – Altior F2 Uitslag: 0-3

De Korfrakkers W1 – Altior W1 Uitslag: 8-4 Strafworpen: 7-4