AltiorRosolo 1 – Altior 1
Na een goede bekerwedstrijd afgelopen donderdag ging het tegen Rosolo op zondag een stuk moeizamer. Altior kwam al snel op achterstand maar kon toch weer langszij komen en zelfs op een kleine voorsprong.

Maar de dames van Altior wisten dit niet vast te houden, gingen slordig om met de kansen en Rosolo wist de korf wel te vinden. Na rust liepen de dames uit Reusel steeds verder weg en kwam Altior er niet meer aan te pas. Alles wat afgelopen donderdag lukte ging tegen Rosolo goed mis. Het werd uiteindelijk een pijnlijke nederlaag van 17-8. a.s. Zondag komen De Korfrakkers uit Erp op bezoek. Aanvang 15.00 uur.

Altior 1 – Oranje Wit 1   Uitslag: 23-11 (Bekerwedstrijd)

Rosolo 2 – Altior 2  Uitslag: 9-8

ODIO 2 – Altior 3  Uitslag: 8-11

Swift 3 – Altior 4  Uitslag: 20-13

Altior 5 – SCMH 3  Uitslag: 9-6

Altior MW1 – De Kangeroe MW1

Met veel moeite wisten we eenmaal te scoren in de eerste helft. We hadden enorme pech, scoorden steeds nét niet en daarbij scoorden de gasten uit Veghel wel 2 maal waardoor we niet zo gunstig de rust in gingen. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Dit bleek echter niet genoeg want we verloren deze pot met de stand van 4-6.

Flash A1 – Altior A1  Uitslag: 4-6

Altior B1 – Swift B1

Vol overtuiging begonnen we aan de wedstrijd maar het was Swift die snel roet in het eten gooide, want ze troefden ons op alle vlakken af. Ze waren sneller, iets slimmer en korfgericht. We gingen rusten met een 0-9 achterstand. In de rust spraken we enkele dingetjes af wat goed werd begrepen. We gingen ons spelletje spelen en gaven uiteindelijk niet veel meer prijs. Zelf scoorde we ook nog 2 keer maar we verloren van een goed team uit Velden wel de wedstrijd. Uitslag 2-13.

JES E1 – Altior E3

Vol goede moed starten we aan de wedstrijd in Venhorst. Iedereen doet heel goed haar best en werkt er hard voor. Door het harde werken krijgen we geen doelpunten tegen en winnen we met 0-2. We zijn heel trots op hetgeen jullie vandaag hebben laten zien. Ga zo door. Strafworpen 2-2.

Altior E4 – Odisco E2  Uitslag: 2-2

Rooi F2 – Altior F2  Uitslag: 5-11

Altior W1 – JES W1  Uitslag: 0-3 Strafworpen: 1-2