Korfbal

Altior

Altior E3 – Be Quick E5
We hebben vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen. Het is allemaal weer wennen maar we gaan er met zijn allen tegen aan. De wedstrijd gaat gelijk op.

We krijgen alle twee kansen maar doelpunten nog niet. Door veel te blijven lopen bieden we veel weerstand maar er komen toch tegendoelpunten. In de rust staan we met 0-2 achter. Deze stand blijft heel lang staan.

In de laatste 10 minuten worden we een beetje moe en dan verliezen we de wedstrijd helaas met 0-5. Jullie hebben allemaal heel hard gewerkt en super goed je best gedaan. Als we zo door gaan, gaan we zeker  wedstrijden winnen.

Stormvogels B1 – Altior B1

Het was voor ons het begin van de hoofdklasse en zoals alle wedstrijden zullen worden, een pittige !!

We starten voortvarend en door mooie aanvallen waaruit we scoorden liepen we uit naar een 4-6 voorsprong bij rust. Stormvogels had ook al diverse kansen gehad maar niet benut. Na rust liepen we uit naar een 4-8 voorsprong maar daarna ging het wel wat moeizamer, hadden we verschillende keren onnodig balverlies en daar profiteerde Stormvogels van en kwamen ze terug tot 8-8. We konden het gewoon niet meer opbrengen om fel te verdedigen en makkelijk te scoren, de meiden van Stormvogels deden dat wel zodat we naar huis gingen met een 9-8 nederlaag.

Emos B2 – Altior B2   Uitslag: 5-4

Spes C1 – Altior C1  Uitslag: 0-6

Altior C2 – Flash C1  Uitslag: 4-7

Altior C3 – Rooi C2  Uitslag: 4-3

Altior D1 – Avanti D1  Uitslag: 3-2

Corridor D1 – Altior D2  Uitslag: 6-5

Altior D3 – Avanti D2   Uitslag: 1-9

Avanti E1 – Altior E1  Uitslag: 7-7