Hockey

afscheid pmTijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 17 november heeft hockeyclub HDL afscheid genomen van haar penningmeester Martin de Visser. Daarmee is er een einde gekomen aan ruim 6 en een half jaar financiële ondersteuning van “De Cijfermeester”.   In 2016 vroeg het toenmalig bestuur van HDL aan Martin de Visser om de financiën van de hockeyclub weer op een rijtje te krijgen.

Martin zegde dit toe, maar gaf aan dat  dit een tijdelijke klus zou zijn. Hij was op dat moment zijn eigen bedrijf aan het opzetten. Maar deze tijdelijke klus werd uiteindelijk 6 en een half jaar. “Je vertelde me dat je eigenlijk geen penningmeester was,” zegt voorzitter Rob Dortmans in zijn toespraak.” Maar ondertussen hield je de financiën voor de club bij, sloot je enkele keren per jaar aan bij bestuursvergaderingen en presenteerde je de cijfers tijdens de ALV”.

Martin de Visser, die inmiddels in het dorp ook bekend staat als “De Cijfermeester”, zal zeker niet op zijn lauweren rusten. Naast zijn bedrijf is hij ook nog betrokken bij natuurtheater “De Kersouwe”. HDL Hockey heeft inmiddels een goede vervanger voor Martin gevonden. Tijdens de ALV van 17 november is Olaf Ketelaars  als nieuwe penningmeester van HDL Hockey aangesteld.

 

Plaats reactie