Hockey

MH HDLHet bestuur van Hockeyclub HDL in Heeswijk-Dinther heeft alle begrip voor het feit dat de gemeente Bernheze keuzes moet maken. En ook zullen er geen acties volgen nu het ruimtetekort steeds nijpender wordt. Maar een groot verlangen naar uitbreiding van de accommodatie met een nieuw half veld blijft er wel, al een paar jaar zelfs.

“Omdat we onze leden willen bieden wat ze mogen verwachten", meent het clubbestuur. "En dat het mopperen over de aanvangstijden van wedstrijden, van met name bezoekende teams, eindelijk stopt. Het is niet meer mogelijk om goede schema’s te maken, want er zit geen millimeter rek meer in. Ook de belasting van vrijwilligers, denk bijvoorbeeld aan de coaches en de barmedewerkers, wordt alsmaar groter. Dat zou in één keer opgelost zijn als we een half veld extra zouden hebben."

Vorig jaar leek het probleem dankzij toezeggingen van de gemeente tot een einde te gaan komen, ware het niet dat er opeens andere prioriteiten werden gesteld en HDL in de kou bleef staan. Bestuur, leden en vrijwilligers van de groeiende sportclub hopen nu dat ze dit jaar weer gehoord en beloond worden.

 

Bron: B.D.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app