HDLTrophyVrijdag 11 juni werd voor de 14e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy, na een jaartje afwezigheid, georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

Er werd door 46 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”. Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Marijke Langenhuijsen bij de dames. Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Harry Dortmans (die later op de dag de matchplay wedstrijd van de Schoot ook nog op zijn naam zet) en HCP 24-36 met als winnaar Henry van Boxmeer.

 

Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 12 flights aan de HDL-Golftrophy. Het weer was fantastisch met 25 graden en een strak blauwe lucht. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. Na afloop was er natuurlijk gelegenheid voor een lekker drankje gevolgd door de prijsuitreiking, waarbij we starten met een indrukwekkend woordje en minuut stilte voor onze overleden golfvrienden Daarna sluiten we de dag af met een heerlijk buffet. Waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging.

De 14e HDL-Golftrophy werd met ballen gesteund door Rabobank Oss- Bernheze.

De prijzenuitslag was als volgt: Dames 1e prijs Marijke Langenhuijsen, 2e prijs Ans Lunenburg, 3e prijs Rita Dortmans. Heren hcp 0-24 / strokeplay (bruto) 1e prijs Harry Dortmans, 2e prijs Jo Rijkers, 3e prijs Jeffrey Hensen. Heren hcp 24-36 1e prijs Henry van Boxmeer, 2e prijs Wim vd Heijden en 3e prijs Johan Traa. De beste score met netto berekening was voor Jo Rijkers. Neary: dames Paulien van Helvoort, Neary heren Johan Traa. Longest bij de dames: Dini Verkuijlen en bij de heren Jeffrey Hensen.
Speciale prijzen waren het culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 11e plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Marjo Lucker, Ad van Emmerik en Peer Verkuijlen.

Later dit jaar volgt nog HDLgolf UIT.

Wilt u ook meedoen? Ben je ook in bezit van golfvaardigheid en heb je zin om een paar keer per jaar een gezellige wedstrijd te spelen meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app