Bridgen

150926-phe-KlotbeekbridgetoernooiOp zaterdag 26 september 2015 organiseerde Bridgeclub De Klotbeek het “Grote Open Klotbeek Toernooi”. Klik hier voor foto’s.

De bridgewedstrijd vond plaats in Cultureel Centrum Servaes.

De spelers werden om 12.30 uur met koffie ontvangen.

Rond 13.00 uur startte het bridgen en rond 16.45 uur werden de prijzen uitgereikt.  

Ondanks het overlijden 24 uur daarvoor van onze voorzitter, Ad Pennings, besloten de overige bestuursleden dit toernooi toch door te laten gaan. Uiteraard werd bij deze droevige gebeurtenis wel stil gestaan.

De 1e prijs, een herinneringsaandenken, werd gewonnen door het koppel Dick Hendriks en Johan Nieman met  77 %.

De wisselbeker, bestemd voor het best scorende paar waarvan ten minste één van beide spelers lid is van De Klotbeek, ging naar het koppel Wil van Kaathoven en Marietje van Oort met 54,51 %.  

Dat het toernooi, ondanks de donkere wolk die er deze middag over hing en het dubbele gevoel dat bij veel deelnemers leefde, toch een groot succes was, bleek wel uit de vele positieve reacties en het feit dat we met een aantal deelnemers van 100 (50 paren), net als vorig jaar, nagenoeg vol zaten. Dit gaf bij bestuur en organisatie een dankbaar gevoel.

De deelnemers kwamen overal vandaan. Het verste weg uit Grave, Ravenstein en Doetinchem. De organisatie was in handen van de Wecom (Wedstrijdcommissie) wat weer prima uitpakte. Ook de barbediening binnen CC Servaes werd geroemd. Het toernooi zal volgend jaar zeker worden herhaald rond de zelfde datum.

Bijgevoegde meerdere foto’s geven een impressie van de succesvolle bridgemiddag. Voor meer foto´s wordt verwezen naar de website van  “www.bcdeklotbeek.nl”.

 

Tekst: Gerrit van den Berg, secretaris BC De Klotbeek

Foto’s: Piet van Helvoort

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app