Redactioneel

240823.MK.solex.028Vrijdag

Het festival met muziek, motoren, kindervertier en niet te vergeten de bijdragen voor KiKa. Wist u dat er voor € 25,- meegereden kan worden over het parcours?
Om 18.00 uur ging de tent open en direct barstte het feest los met heel veel gezelligheid tot in de laatste uurtje.

Dit jaar is er een nieuw “bruin café” te vinden, namelijk: Het Tankstation D’N UIL met een terras waarbij je de Brascross en de Solexen voorbij ziet racen, onder het genot van een drankje en natuurlijk muziek!

Klik voor foto's van vrijdag (Monique van Kerkhof).

Zaterdag

Dag twee van de Solex race. Wat een dag.. Zon, regen en wind, we hebben alles voorbij zien komen. Gelukkig begon de race met zonneschijn en mochten de paar buien de pret niet drukken. Sommigen hadden creatieve oplossingen gevonden om droog te blijven en de race te blijven volgen, anderen (jongste jeugd) hadden juist erg veel plezier met de plassen die waren ontstaan. Uiteindelijk had ik zelf (in het laatste uurtje) wel een probleempje. Ik had zowaar “The Ghost Rider” op de Solex gespot! Bovenop de brug, onder de maneschijn.
Op foto 50 is hij te zien, mocht iemand hem toch herkennen? Laat het dan even weten, we zijn wel erg nieuwsgierig geworden.

Klik hier voor foto's zaterdag (Monique van Kerkhof).

Zondag
De derde en laatste dag van het Solex festival, wat een feest! De brasscross was weer een waar spektakel met heel veel vindingrijke creaties, botsingen en valpartijen. Gelukkig bleef iedereen ongedeerd en was er een glimlach of een dikke duim te zien. Daarna direct door na het eindsignaal van de Solex race, de onthulling van het mega bedrag wat opgehaald is voor KiKa (dat bedrag bleef zelfs na de onthulling nog groeien)! Ik kan er nog maar een ding over zeggen, en dat is: Feest, Feest. Heel veel Feest en uiteindelijk nog meer Feest!

Klik hier voor foto's van zondag (Monique van Kerkhof).

 
Tekst Monique van Kerkhof
Foto's: Monique van Kerkhof en Michel Roefs
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen