Redactioneel

240629 rva altior 14Altior bestaat dit jaar 75 jaar en dat is reden voor een feest. En niet zomaar een feest. Op vrijdagavond 28 juni begon voor Altior het feestprogramma. De B - C en D jeugd startten met een vriendentoernooi waarin werd gekorfbald en gevoetbald tegen jongens van vv Heeswijk en Avesteijn.

Op zaterdagmorgen was er voor de kleine jeugd eerst een feestelijk ontbijtje met aansluitend het bekende ouder-kind toernooi. Mascotte ‘Victoria’ liet zich graag zien. De kinderen konden haar knuffelen en mochten met ‘Victoria’ op de foto. Voor de kinderen die niet deelnamen aan een wedstrijd was er de mogelijkheid zich te laten schminken.

Klik hier voor foto's.

's Middags was er het vriendentoernooi waarin de A-jeugd en de seniorenteams het onderling tegen elkaar opnamen met teams die bestonden uit 4 dames en 4 heren.
Om een beetje af te koelen, mede als gevolg van het warme weer, was er voldoende te drinken en waren er ijsjes voor iedereen. Regelmatig werd geroepen: ’Wie heeft nog geen ijsje gehad?’

Naast de sportieve activiteiten was er 's middags ook een ontmoetingsmoment voor oud-leden. In de grote feesttent, die speciaal was opgezet, kon men schaduw vinden en gezellig bijkletsen. Beschikbaar (oud) fotomateriaal bood genoeg herinneringen. In de tent was ook een klein hoekje opgesteld, met daar een brandend kaarsje voor iedereen die bij dit feest werd gemist.

Rond vier uur was de trekking van de grote loterij onder leiding van notaris Dielissen.
Gefeliciteerd aan alle prijswinnaars.

Met behulp van een frietwagen werd de inwendige mens tevredengesteld.
Op zaterdagavond was het groot feest voor alle genodigden, in de tent.
Tijdens de avond werd een woord van dank uitgesproken. Een dank aan iedereen die de vereniging heeft opgericht. Een dank aan iedereen die ervoor zorgde dat de vereniging draaiende bleef en een dank aan iedereen die de vereniging nog steeds draaiende houdt.

De vereniging was en is een grote sportieve vriendenclub, wat ook in dit weekend (en tijdens de feestavond) duidelijk zichtbaar was.

Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda