Redactioneel

240519 rva kruiden13Op eerste Pinksterdag vond aan de Kaathovensedijk een Kruidenbeurs plaats welke door M’eating werd georganiseerd. Voor bezoekers waren er verrassingen en ontdekkingen. M’eating is 28 maart jl. op deze locatie geopend en is gelegen naast Puur Berkshire. Beide bedrijven hebben een passie voor (h)eerlijk eten en vullen elkaar aan. Daar waar de een zorgt voor de lokale producten (vrij van entstoffen en krachtvoer), kan je bij M’eating leren hoe dit alles lekker naar eigen smaak te bereiden is.

M’eating staat voor samen, sfeer en beleving. Kruiden onderzoeken en ervaringen delen. Met de kracht van eenvoud en Bourgondische gezelligheid kan men door middel van workshops leren. Bijvoorbeeld hoe groenten groeien, deze zelf oogsten en in de kookstudio samen bereiden. Het vlees kan men naar eigen smaak marineren en nieuwe combinaties van kruidenmelanges proberen.

Klik hier voor foto's.

Tot slot is het mogelijk om met een heerlijke wijn het resultaat samen te eten.

Deze manier van samen eten bereiden en nuttigen is ideaal voor bijvoorbeeld teambuildingdagen, kookclubjes, familiedagen et cetera. De eigen geteelde groenten en kruiden volgen het seizoen, wat maakt dat een beleving in het voorjaar anders zal zijn, dan in het najaar.

Voor degenen die vaker gebruik maken van een Kamado barbecue, Ofyr grill, Japanse grill en/of gasbarbecue is het de plek om nieuwe smaaksensaties te creëren en te proberen.

Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen