In het programma Binnenste Buiten van omroep Max werd door chef-kok Alain Caron een bezoek gebracht aan De Kilsdonkse Molen. Alain Caron bezoekt bijzondere en duurzame culinaire initiatieven en deze keer de molen met zijn beroemde walnotenolie.
Alain kwam aanrijden in zijn blauwe ‘lelijke eendje’ en werd ontvangen door de bedrijfsleidster Josien Barten. Ad van Lamoen liet Alain het hele proces van walnoot tot olie aan den lijve ervaren. En daarna bereidde de chef-kok een heerlijke gerecht met natuurlijk zijn zelf geslagen walnotenolie!
Alain kwam aanrijden in zijn blauwe ‘lelijke eendje’ en werd ontvangen door de bedrijfsleidster Josien Barten. Ad van Lamoen liet Alain het hele proces van walnoot tot olie aan den lijve ervaren. En daarna bereidde de chef-kok een heerlijke gerecht met natuurlijk zijn zelf geslagen walnotenolie!
Je kunt deze aflevering terugkijken op: Uitzending gemist. Programma: Binnenste Buiten van 22-02-2017 op Ned 2.
En via deze link
Tekst en foto: Ine Zonneveld
Tekst en foto: Ine Zonneveld