Redactioneel

210612 jw Adrie90 16Negentig jaren telde Adrie van de Heuvel zaterdag 12 juni. Aanleiding voor familie en kennissen de jarige eens extra in het zonnetje te zetten en genodigden de gelegenheid te geven Adrie te feliciteren. 48 Mensen kwamen aan zijn woning voorbij en werden getrakteerd op een tompouce. Jessie (5) en Vince (4) deelden de versnapering uit.  Klik hier voor meer foto's.

Na de Mis

Adrie: "Hier wist ik niks van. Dat had ik niet verwacht. Ik ben van alle kanten verrast". Lang tijd om met iedereen een praatje te maken was er niet. Adrie: "Weet je wat je doet, kom morgen maar langs, na de Mis. Dan hebben we de tijd om bij te kletsen".

Avesteyn pet
Namens voetbalvereniging Avesteyn feliciteerde voorzitter Wilson Bosch het oudste lid van de vereniging. "Je hebt heel veel voor de jeugd betekend en voor je grote betrokkenheid willen we je waarderen met een echte originele Avesteyn pet en een Parker pen met initialen".
Ook de wandelvoetballers die Adrie iedere maandag in het gareel houdt, waren aanwezig en zongen een blij 'lang zal hij leven' voor hun scheidsrechter. "Het ga je goed, Adrie. We zien je maandag weer."

Tekst en fotografie Jacques Worms

 

Reacties   
+2 #1 Ingrid Konings 14-06-2021 12:53
Heel mooi! Dank jullie wel!
Citeer
Plaats reactie