Redactioneel

200707 phe Camiel Bissels 02 VIERKANT 2 Dinsdag 7 juli maakte Camiel Bissels zijn laatste rit. Geen fietstocht, die hij vaak reed met de Tourwielerclub De Kachelders, maar op weg naar een definitief afscheid. Vanuit zijn huis aan de Donkerendijk 14 vertrok om 10.40 uur de begrafenisstoet eerst naar Café Stanserhorn, waarvoor alleen de meest betrokkenen, zoals de familie, waren uitgenodigd. Daarna zou hij gecrêmeerd worden.

Vanwege de Coronacrisis had deze laatste route weer een aparte vorm. Van te voren was met de Nachtburgemeester geregeld dat de letters I Am Hadee, tijdelijk verplaatst zouden worden naar het plantsoen tegenover de woning van Camiel.

 

Ze waren pas sinds kort op het terrein van de Gebr. Dijkhoff aan de Heeswijkse weg geplaatst, nadat ze eerder voor Gymnasium Bernrode hadden gestaan..

Vrienden en bekenden, waaronder natuurlijk veel medewerkers van de Hadeejer, vormden een erehaag. Aan de Meerstraat ter hoogte van de Abdijstraat maakte de Wielerclub De Kachelders hun opwachting.

Klik hier voor foto's.

Eerder is op Hadeejer.nl al aandacht besteedt aan het overlijden van Camiel Bissels, die op 3 juli op 60-jarige leeftijd aan de ziekte ALS overleed.

 

Tekst: Peter Kriele

Foto’s: Piet van Helvoort en Peter Kriele

Plaats reactie