Redactioneel

200104 rva Winterwandeltocht 13Afgelopen zaterdag was er de kerstboomverbranding voor Heeswijk-Dinther. Zoals elk jaar nam Jong Nederland hiervoor de organisatie in handen en de leden deden hun best om het voor iedereen gezellig te maken.

In een optocht met lampionnen werd er vanaf Jong Nederland in de Veldstraat naar een weiland gelopen, alwaar de kerstbomen lagen opgestapeld. Daar werd door de brandweer de stapel in brand gestoken.

Onder toeziend oog van de brandweer op de brandstapel, werden er door Jong Nederland tevens lekkere koek en warme chocomel uitgedeeld onder alle aanwezigen. Er was veel bekijks, ondanks dat het een druilige avond was.

Klik hier voor foto's.

Mede door de organisatie was deze avond weer een warm succes, met een groot vreugdevuur voor jong en oud. De kerstbomen gingen snel in vlammen op, waarna iedereen weer naar huis keerde.

Tekst: Anja van Aarle
Foto's: Rien van Aarle

Reacties   
0 #1 ABC 05-01-2020 20:23
Vreugdevuur !!! .... Zoals op de foto te zien is stonden de kijkers van de wind af. Vaak staat de wind zuid/ west , dus naar de woonwijk. Dus de stooklocatie was niet erg slim gekozen. Hebben we ook gemerkt, de stank trok naar binnen en de woonwijk ligt vol met as vlokken. Misschien in het kader van het milieu volgende jaren een composteringsfeest !! Geeft minder ongezonde vervuiling.
Citeer
Plaats reactie