Redactioneel

190922 cvdh Plein1969 22Kinderactiviteiten, dans en muziek. Door en voor allen uit Hadee. Vincent Schulten en Remco Kuijs gitaar, orkest o.a. Tejater Speelgoetd, HD BigBand, Friday Night at Johns en Rum, ook koor Vivace en De Borrelnoten hadden een geweldig optreden. Meer foto's.

Muzikanten speelden en zongen vanaf de kiosk. Op het plein was er dans van de balletschool en de gildes uit Dinther en Heeswijk kwamen aangemacheerd vanaf de Coop.

Tegen 15.30 uur werd de officiële opening verricht door Burgemeester Marieke Moorman, bijgestaan door wethouder Van Moorselaar en de Balletschool uit Heeswijk die de lintjes in verschillende kleur aanboden, waarna deze werden doorgeknipt door de Burgemeester.

Hierbij was het plein geopend. Ook waren er verschillende spelletjes en kon je je laten schminken. Koffie met koek ranja en spekjes aangeboden door de Coop. Hopelijk gaan we veel genieten van dit geweldig plein. Een mooie dag.

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden

Reacties   
+1 #1 Christ dekker 11-10-2019 14:26
Het was een geweldige mooie zonnige zondag. Het Plein is er voor iedereen. Dus Burgers en Buitenlui kom met ideeën om activiteiten te organiseren.
Citeer
Plaats reactie