Redactioneel

190831 RvH HDL 40 Jaar 08In D'n HaDeejer van augstus heb je het al kunnen lezen. HDL bestaat 40 jaar en viert daarom feest.

Bij de club was een mooie tent opgezet. Een DJ zorgde voor muziek. Er waren foodtrucks met eten en drinken. De kinderen konden spellen doen. En het weer was goed!

Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd door twee prachtige kleurrijke dames (Christ Dekker en Marloes Ruijken, verkleed als (drag queen). Zij zorgden ervoor dat iedereen lekker fris ruikend via de rode loper het feestterrein opging.

Meer foto's.

Voorzitter Camiel Aarts hield een toespraak over het begin van de vereniging. Daarna werden Marloes en de rest van de feestcommissie bedankt voor de organisatie en hun enthousiasme. Hans Kaandorp, Inge Kuypers en Patricia van Cleef werden Lid van Verdienste voor hun inzet in de Technische Commissie. Miryanne Ruijs werd in het zonnetje gezet omdat ze naast speelster van A1 en trainster is, ook nog eens goed presteert op een ander gebied: ze is gastvrouw van Nederland 2019 geworden en ze heeft tijdens de WorldSkills wedstrijden in Kazan (Rusland) de bronzen medaille gewonnen in de categorie Gastvrouw.

Burgemeester Marieke Moorman, die samen met wethouder Rien Wijdeven was gekomen, opende vervolgens het feest officieel.

 

Tekst en foto's: Ronald van Hastenberg

Reacties   
0 #1 Christ dekker 02-09-2019 09:26
Het was een Geweldig Mooi Leuk Feest. Het Feest Comité heeft alles uit de kast gehaald voor dit Jubileum van HDL Hockey. Bedankt alle vrijwilligers. Mooi heel mooi. Groet van Christ
Citeer
Plaats reactie