Redactioneel

190622 PK Homeride Daddies Event 09 VIERKANT 9Op de zonovergoten dag van 22 juni werd de Homeride Daddies Event gehouden.

Het is een fietstocht van twee dagen over 500 km. die in Den Haag begint en de dag erop weer in Den Haag eindigt. Op de heenweg werd o.a. gestopt onder andere in Tilburg op de terugweg in Nijmegen, Apeldoorn, Utrecht en tenslotte in Den Haag. Zodat deze tocht voor een gedeelte ook in het donker gereden moest worden. Gelukkig op de langste dag. Op enkele plekken werd ook nog het Ronald MacDonalds’ huis aangedaan.

Klik hier voor foto's.

Er deden 54 teams van 10 fietsers aan mee, waarbij ieder team ook weer 10 begeleiders had.

Die reden meestal met de auto achter hun aan. Zij moesten dus ook allemaal in Heeswijk-Dinther worden opgevangen met als stopplaats de Torenstraat met eetcafé De Toren. Daarom was er de nodige begeleiding en was er politie op motor aanwezig.

Dit alles werd georganiseerd door het eigen Homeride Daddies team, dat vorig jaar aan deze tocht deelnam. Toen was er een rustpauze bij stadion de Vliert in ‘s-Hertogenbosch

Van 14.00 – 17.00 uur was er van te voren nog het Homeride Kiddies Event. Daar werden allerlei spelletjes voor de kinderen gedaan met o.a. een springkussen. Hierna werd dit event omgebouwd tot “cheerpoint” van de Homeride..

’s Avonds kon men nog voor € 10,-- aansluiten voor een barbecue en was er muziek van de Basement 21 en een dj.

Dit alles was opgezet voor het Ronald MacDonald Kinderfonds. Dankzij de sponsoren gaat de gehele opbrengst hiervan naar dit goede doel

Tekst en foto’s : Peter Kriele

Reacties   
0 #1 sjan deckers 24-06-2019 11:38
Heel goed gedaan OLAF OTJENS, zag er goed uit.
Citeer
Plaats reactie