Redactioneel

180511 RvH Penaltybokaal 14Tijdens de jaarlijkse Gerard van de Broektrofee werd fanatiek gestreden om de prijzen. Van alle jeugdteams waren de twee beste penalty-schieters afgevaardigd. Uiteidenlijk ging Kane van Wanrooi uit de JO19-2 er, net als vorig jaar, met de winst vandoor. Tjeu Wijgergangs uit JO13-1 werd tweede en Job Verhallen uit de JO7-1 werd derde.
 

Voorafgaand aan de finale van de penaltybokaal waarin in gestreden wordt om de Gerard van den Broek trofee werden alle leiders en grensrechters van Avesteyn uitgenodigd om hun jas op te halen.

-  De leiders van JO7 t/m JO11 hebben jassen gesponsord gekregen door Van Zutphen Elektro en Van Schayk Administratie- en Belastingadvieskantoor.

- De sponsoren van JO13 t/m JO19 zijn Total Pack en Texaco Th. Vd Heijden.

- De jassen van de senioren elftallen zijn gesponsord door Cranen Autoschade, Gedo Elektro, Hedi Meubelen, Autoroel’s, Hadeco, Intersport, Van Gerwen Industriebouw, Heerkens Techniek en Wim van Dijk auto’s.

- Daarnaast heeft Rita’s Naaischuurke wederom klaargestaan om enkele jassen te vermaken.

Zonder deze sponsoren had dit niet gerealiseerd kunnen worden. Avesteyn is deze sponsoren heel erg dankbaar. De aanwezige sponsoren zijn op deze avond daarom ook uitgebreid in het zonnetje gezet.

 
 
Tekst en foto's: Ronald van Hastenberg
Reacties   
0 #1 Carlijn 14-05-2018 17:27
Hallo, het is Job Verhallen i.p.v. Tim Verhallen.
Citeer
Plaats reactie