Redactioneel

 180127cvdh 25jaar BCdeklotbeek 03Op 6 januari 2018 bestond BC De Klotbeek uit Heeswijk-Dinther 25 jaar. Zij heeft dit groots gevierd op zaterdag, 27 januari.
Alle 121 leden werden met bussen vervoerd naar Hutten Catering waar in een afwisselend programma enerzijds 2x werd gebridged en anderzijds de “Verspillingsfabriek” en “Hutten Headquarters” werden bezocht voor een rondleiding. Een bijzondere mooie en leerzame dag. Uiteraard moest er de mogelijkheid worden geboden om ook een aantal spellen bridge te spelen. Hiervoor was zowel ’s-morgens in de Verspillingsfabriek als ’s-middags op Hutten Headquarters volop gelegenheid. De beide dagdelen werden aan elkaar gekoppeld door een uitstekend verzorgde lunch.
 
Aan het eind van de middag vond de terugreis plaats naar ons bridgehome cc Servaes in Heeswijk-Dinther waar we werden ontvangen met een drankje.
Toen startte het officiële gedeelte. De voorzitter van BC De Klotbeek, Nicole van Oijen, sprak de 14 jubilarissen van het eerste uur toe. Deze leden hebben de vereniging gestart en zijn inmiddels 25 jaar lid. Zij ontvingen alle 14 een “Kei met inscriptie”.
 
 
Daarna nam de vice - voorzitter van het District Maasland & Meierij, Dhr. Gerard Aarts, het woord. Hij feliciteerde onze vereniging met ons 25-jarig bestaan. Maar hij had ook nog een verrassing.
 
In 2015 werd onze vereniging al verblijd met een tweetal bijzondere onderscheidingen. Er was toen een “Kei” in de vorm van een beeldje voor de oud-voorzitter Wim van den Dungen en eveneens voor de penningmeester Annie Haeve. Twee maal een “Kei” binnen één vereniging is al bijzonder, maar daar kwam op dit jubileumfeest van de bridgeclub nog een derde “Kei” bij voor Adrie van Gemert. Zij kreeg deze onderscheiding voor haar vele werkzaamheden binnen de Wecom. Het bestuur van de BC De Klotbeek was dan ook bijzonder trots dat dit geregeld kon worden op het jubileumfeest, want men liep al bijna twee jaar met dit geheim rond.
 
Hierna gingen de leden aan een uitstekend verzorgd diner, dat Hutten Headquarters weer voor haar rekening nam. Het uitserveren van de drankjes door de vrijwilligers van ons thuishome cc Servaes mag hierbij niet onvermeld blijven.
 
Tijdens het diner werden de leden getrakteerd op de grappen van een entertainer. Daarbij bleek wel dat hij van het bridgespel niet veel kaas had gegeten. Maar hij kreeg daarmee wel de lachers op zijn hand.
 
Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumfeest 2018. Zij denkt nu al weer na over het volgende jubileum over 5 jaar in 2023.
 
Tekst: Gerrit van de Berg
Foto's: Corrie van der Heijden
Reacties   
0 #1 Hans van Sleuwen 29-01-2018 18:35
Proficiat met jullie jubileum en op naar de 50 jaar !! Bestuur en medewerkers van de Meierijsche Museumboerderij.
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen