Redactioneel

161030-phe-ReunieDePloeg _vkUit de verre omtrek zijn de bezoekers van De Ploeg deze zondagmiddag naar zaal De Toren gekomen om nog eens de verhalen van vroeger op te halen; de sfeer zit er al goed in. Gerda en Mario uit Den Bosch komen special voor rockband Purple Haze en ene Willy, overal waar ze spelen gaan ze naar toe. Meer foto's.

Op ons brummerke vanuit Rosmalen
Henny van de Donk en Jaques van den Heuvel kwamen vanaf de begintijd uit Rosmalen naar de discotheek Dinther.
Op een keer had het 18 graden gevroren maar wij gingen toch. De eigenaar zette ons bij de kachel met een stevige borrel om bij te komen, we konden onze jas nog niet open krijgen. Er speelden zo’n goeie bands uit de regio, daar kwamen wij voor.

Veel vriendjes
Rina van der Spank uit Berlicum sprong ieder weekend op haar Vespa om naar Dinther te gaan. Rina: ‘Ik heb er veel vriendjes gehad, er werd wat afgevreeën achter de Ploeg. Maar mijn laatste vriendje staat hier nu naast me, Rien (Schellekens) heb ik hier leren kennen .Hun vrienden Frans en Tonny Spierings hebben elkaar ook hier leren kennen. We gingen hier vaak uit, we begonnen in de Boerderij en kwamen uiteindelijk dan in De Ploeg terecht.’ Frans: ’We kregen nog wel eens ‘’gratis vervoer’’, werden thuis gebracht door de politie, als we te veel gedronken hadden.’

Brand
Paul Verkuijlen, een van de laatse eigenaren is er ook. Paul:’Ik vergeet het nooit meer, die morgen werd ik om zes uur uit mijn bed gebeld door de politie. De Ploeg stond in brand , de discotheek brandde tot de grond toe af en maakte zo een einde aan een mooie tijd. Die tijd wil iedereen die hier vanmiddag is nog eens herbeleven. Gonnie Broeren (organisator) kan tevreden zijn. De zaal zit bomvol met gasten uit Veghel, Schijndel, Berlicum, en half Dinther zit binnen.

Tekst Wilma van Zoggel
Foto’s Piet van Helvoort

Reacties   
0 #3 netty van Lieshout 05-11-2016 17:55
Nou het was ook kei gezellig . Deze middag hebben we echt te danken aan Gonny . Thanks Deze doen we over toch ? Dan kan ik zeggen tot volgend Jaar . Carien wat ben jij een mooie vrouw gebleven Gonny ook hoor maar ik ken jou toch niet van vroeger.
Citeer
0 #2 Rien Dortmans 02-11-2016 16:36
Volgend jaar weer Gonnie ? Het was echt Top !! Thanks !!
Citeer
+3 #1 emmy 31-10-2016 20:19
Heel skon stukske
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen